Cara Mendapatkan Topup Percuma Tahun 2022 Hanya Dengan Menggunakan Aplikasi

Mahukah anda tahu bagaimana cara mendapatkan topup percuma tahun 2022? Ya, benar saja, ada cara terbaru yang boleh kita gunakan untuk mendapatkan topup percuma untuk telekomunikasi seperti celcom, digi, maxis, umobile, yes, dan lain-lain.

Saya sendiri baru sahaja tahu tentang cara ini. Jadi, untuk artikel ini, saya akan berkongsi aplikasi yang mungkin sudah tidak asing lagi bagi pengguna smartphone android yang boleh digunakan untuk mendapatkan topup percuma. Menarikkan? Tentu saja menarik, sebab benda yang percuma memang menarik.

Sebelum itu, anda boleh lihat bawah, jumlah topup percuma yang berjaya dikumpulkan oleh salah seorang rakan yang menggunakan aplikasi ini.


Cara Mendapatkan Topup Percuma

Tanpa membuang banyak masa, kita masuk kepada intipati iaitu bagaimana cara untuk mendapatkan topup percuma tahun 2022 ini.

Pertama sekali, anda perlu memuat turun aplikasi SHAREit melalui pautan ini. Bagi yang sudah mempunyai aplikasi SHAREit, juga perlu menggunakan pautan tersebut supaya anda dibawa ke halaman yang membolehkan anda mendapatkan topup percuma.

Sekiranya diminta untuk memasukkan apa-apa kod, anda boleh masukkan kod MY7xg2LXNS atau apabila sudah install aplikasi SHAREit, sila klik pautan ini dan anda hanya perlu tekan butang go untuk menebus bonus koin pendaftaran.

Selepas membuka pautan tersebut dan anda sudah siap muat turun, anda boleh melakukan pendaftaran dengan mudah. Sangat mudah sekali kerana boleh daftar menggunakan akaun Google atau Facebook.

Apabila sudah daftar akaun, tekan pada bahagian ME dan seterusnya tekan Topup Percuma seperti gambar di bawah ini.

Apabila anda sudah tekan topup percuma, anda akan dibawa ke halaman seperti dibawah ini.

Nampak tak? Tidur pun boleh mendapat koin percuma (koin inilah yang akan ditukar kepada topup). Tetapi tidur untuk mendapat koin ini hanya bermula pukul 8 malam sehingga 11.59 malam. Jadi, kalau nak 90 koin, jangan lupa untuk aktifkan benda ini setiap malam.

Selepas itu, tekan butang kembali di gambar yang atas tu. Dan anda akan dibawa ke halaman seperti dibawah ini. Seterusnya klik pada bahagian Lagi Tugasan seperti gambar bahagian kiri dibawah ini.

Seterusnya anda akan melihat senarai tugasan yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan koin. Antara tugasan yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan koin adalah:

Menonton video selama 1 minit

Menonton video bonus

Membersihkan sampah

Login setiap hari

Menjemput rakan

Jadi, tunggu apalagi, muat turun atau update aplikasi SHAREit dan mulakan mendapatkan topup percuma. Jadilah yang terawal supaya anda boleh menjemput rakan-rakan lain untuk menyertai aplikasi ini dan semakin meningkat peluang untuk mendapatkan topup percuma yang lebih banyak.

Kesimpulannya, cara mendapatkan topup percuma tahun 2022 ini memang benar dan terbukti. Jadi, jangan lepaskan peluang selagi anda masih mempunyai peluang didepan mata. Semoga bermanfaat untuk anda semua. Sekian.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url